3-delige reeks – Ontmoet je innerlijke melodie

In deze uitdagende tijden krijgen velen van ons vaak te maken met nieuwe innerlijke belevingen, gevoelens en ook twijfels. Misschien ontstaat daardoor een sterk verlangen om jezelf tot expressie te brengen.

Voel je je aangetrokken tot muziek, en wil je muziek graag een rol laten spelen in je innerlijke ontdekkingstocht? Wil je graag meer verbinding met jezelf en je omgeving ervaren? Dan nodig ik je van harte uit om mee te gaan op muzikaal pad in deze 3-delige reeks. Intuïtieve vormen van expressie zoals muziek kunnen ons helpen om beter in contact te komen met onszelf. Het is een taal die zich niet alleen gemakkelijk laat horen, maar zich ook direct laat voelen. Dat maakt muziek zo bijzonder. Je hebt misschien het idee dat je notenkennis of ervaring moet hebben om muziek te spelen, maar dat is in deze reeks helemaal niet nodig. Ook als je ervaring hebt in het spelen van muziek ben je zeker welkom! Het kan een mooie manier zijn om muziek op een andere of meer intuïtieve manier te ontdekken.

Wat houdt het in? We ontdekken de unieke klankstem van verschillende instrumenten naar keuze: piano, djembé, xylofoon, gitaar, handpan, enz. Improvisatie staat daarbij centraal, d.w.z. dat we muziek spelen die spontaan bij ons opkomt, zonder partituren. Het is op die manier gemakkelijker om onze eigen intuïtie en spontaniteit de volle vrijheid te geven. We doen ook andere oefeningen om de verbinding met onszelf en onze omgeving te versterken. Vaak zijn dat muzikale luisteroefeningen, oefeningen rond stemwerk, oefeningen die beeld en muziek combineren, enz.

Praktisch: samen met 6 deelnemers gaan we op muzikale en innerlijke ontdekkingsreis. De reeks bestaat uit 3 sessies, maar je kan er ook voor kiezen om één of twee sessie te volgen. Een sessie duurt een uur en gaat door op vrijdagavond van 19u30 tot 20u30. Een afzonderlijke sessie kost 15€. Als je je inschrijft voor de volledige reeks betaal je 40€. De plaatsen zijn beperkt tot 6 personen. Graag inschrijven via: info@narrante.be

%d bloggers liken dit: